Biologija

Praktični radovi iz biologije za 7. razred- Bruna Tadić

NATJECANJA – 8. r. - mentorica Tanja Petrač

Na školskom  Natjecanju iz biologije sudjelovali su Olga Jerković Perić i Niko Čović, učenici 8. b razreda i oboje se plasirali na županijsko natjecanje na kojem su postigli zapažene rezultate (Olga-14. mjesto., Niko )

OSKAR ZNANJA

Olga Jerković Perić, 7. b, primila je prestižno priznanje i nagradu Oskar znanja za osvojeno 1. mjesto na državnom Natjecanju iz biologije 2016. Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija nagradili su Oskarom znanja pobjednike državnih i međunarodnih natjecanja u znanju. Na svečanosti  održanoj 16. lipnja 2016. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu najznačajnija priznanja u obrazovanju, kojim se već 12 godina nagrađuju najuspješniji i najizvrsniji učenici i njihovi učitelji i nastavnici mentori, dobilo je 345 učenika i 220 mentora.

S ponosom čestitamo našoj Olgi!

Mentorica: Tanja Petrač, prof.

http://www.azoo.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=6031:dravni-i-meunarodni-prvaci-nagraeni-oskarom-znanja&catid=87:opce-obavijesti&Itemid=486